zondag 27 maart 2011

Bloggerevent @ MAC


Afgelopen vrijdag werd ik uitgenodigd voor een heel erg leuk event! Speciaal voor ons bloggers werden we door het pr-bureau uitgenodigd om geïnformeerd te worden over de nieuwe trends van MAC Cosmetics. Een super leuke middag waarin senior make-up artist Elke Willemen de nieuwste voorjaarstrends liet zien. Hieronder een impressie van mijn middag!Photocredit: Alberta Ferretti.
Zoals je al had kunnen verwachten zijn knalkleuren (zowel op de lippen als op de ogen) één van de trends van het voorjaar. MAC is make-up artist voor ontzettend veel fashionshows zoals die van Alberta Ferretti, waarbij ze een ooglook met verschillende tinten groen maakten. Verder zien we glossy ooglooks (gemaakt met MAC Mixing Medium, een soort glossy transparante subtantie) en veel nude looks.Tevens liet de MAC visagiste ons kennismaken met de nieuwe collecties zoals MAC Quite Cute.


Iedereen kon een 'touch - up' krijgen en het ontbrak de middag ook niet aan lekkere sapjes en heerlijke snacks. Het was ontzettend gezellig en de MAC visagiste (afkomstig uit België) was ontzettend aardig! Bedankt MAC en het pr-bureau voor wederom een geslaagd event!

3 opmerkingen:

  1. Leuke sfeerimpressie! Ziet eruit als een heel geslaagde event :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je daar naar toe moest, ziet er allemaal erg leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oef, al die lippenstiftjes! Hebbennnnn!!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...